100% Reisgidsen, 100% Fantastisch

Wat ben ik iedere vakantie toch weer blij me deze kleine ‘ gidsjes’. Want iedere tocht naar het buitenland is dit het eerste wat ik ter voorbereiding aanschaf: De 100% boekjes.

Vol met tips over uitgaan, shoppen, eten, bezienswaardigheden en ze hebben zelfs routes uitgestippeld om alles tegelijk te beleven.

Vanaf morgen ga ik op interrail tocht. En vertrek ik weer eens naar Italie, ik krijg namelijk nooit genoeg van dat heerlijke land! En ondanks dat dit de derde keer is dit jaar dat ik naar Italy ga, weet ik natuurlijk nog niet genoeg. En dus hebben we  een 100% Noord-Italie aangeschaft. Genua, Firenze, Bologna en Ravenna staan er allemaal in, vol met interessante informatie.

Ik kan me niet voorstellen dat je nog niet van deze reisbundels gehoord hebt, maar je hebt ze werkelijk voor ieder land: van Amsterdam tot Zuid-Afrika, iedere bestemming heeft zijn eigen tips en informatieboek!

Voor mij zijn deze pockets de TomTom voor het reizen. Zonder zou ik namelijk niet meer kunnen. Want je kunt wel lukraak op internet informatie gaan zoeken, maar zo handig samengesteld als dit vind je nergens.

Ze hebben niet alleen reisgidsen, maar ook taalgidsen, tips voor weekendjes weg,  apps, plattegronden, accessoires en nog veel meer! Ook hebben ze nieuwe boekenboxen uitgebracht, voor ieder zijn intresses: 100%Shopping, 100%Romantiek en 100%Cultuur!

Ik zou dus zeggen, als je op reis gaat, shop dan bij 100%, want met deze bundels heb je 100% plezier en cultuur in je vakantie/stedentrip/backpack tocht! En met de 100% notitieboekjes of travel journals kun je ook nog eens je hele reis bijhouden.

Ik kan niet wachten om morgen te vertrekken en de tips in het echt te zien en te doen!

www.100procenttravel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>